GynProLaser.ro
RenovaLase

RenovaLase

Renovalase – singura procedura recomandata de LAHA in scop profilactic (preventie) si terapeutic (tratament) a simptomelor vaginitei atrofice.

Ce este Renovalase?

Tratamentul laser FOTONA Er:YAG pentru vaginita atrofica (menopauza):

Menopauza reprezinta un eveniment marcant in viata fiecarei femei.

Scaderea hormonului estrogen in menopauza (naturala sau indusa chirurgical), cauzeaza simptome persistente si problematice ale vaginitei atrofice cum ar fi: uscaciunea vaginala, mancarimi, iritatii si durere in timpul actului sexual, leucoree cronica, senzatii de arsura vaginala si ulceratii ale mucoasei vaginale.

Aceste simptome reprezinta un impact major in viata sexuala, compromisa de altfel de pierderea libidoului datorita deficientei hormonale.

Tratamenul fototermal al laserului FOTONA Er:YAG, RENOVALASE, este alegerea sigura in comparatie cu tratamentele substitutiei hormonale cu estrogeni (local, oral) care favorizeaza aparitia cancerului mamar, cancerului endometrial, melanoame.

Cum actioneaza RENOVALASE?

Tratamentul laser FOTONA Er:YAG, Renovalase, este bazat pe efectele fototermale induse de laser in tesutul vaginal care constau in stimularea colagenezei, cresterea celularitatii in matricea extracelulara si cresterea glicogenului in tesutul epitelial vaginal.

Dupa RENOVALASE, rezultatul final este cresterea grosimii tesultului epithelial vaginal si cresterea vascularizatiei (angiogeneza) in tesutul vaginal, avand ca efect disparitia simptomelor de uscaciune vaginala, mancarime, iritatii si dispareunie (durere la contact sexual).

renovalse-1

mucoasa vaginala atrofica / mucoasa vaginala intinerita dupa Renovalase

 

Alege reintinerirea vaginala cu RENOVALASE!

Prima procedura de tratament non-invaziv acum si in Romania!