GynProLaser.ro

Despre noi

Bine ati venit in lumea inovatiilor medicale si a celor mai noi tratamente si proceduri ginecologice, pentru prima data in Romania exclusiv prin compania Gyn Pro Laser.

Compania Gyn pro Laser are ca principal angajament, oferirea de servicii si produse medicale de ultima generatie si la cele mai inalte standarde si tehnologii atat pentru pacienti cat si pentru personalul medical.

Fotona, nr 1 in lume in tehnologia laser si sisteme laser pentru domeniul medical, a ales compania noastra pentru a-i fi partener exclusiv in Romania pentru promovarea si distributia de sisteme laser pentru ginecologie, oferind astfel si sistemului medical din Romania priviegiul de a lucra cu echipamente de top, non invasive si la cele mai inalte standarde.

Gyn Pro Laser ofera partenerilor sai cea mai profesionala consultanta in achizitionarea laserelor, care corespund oricarei nevoi medicale, service complet al echipamentelor si traininguri cu profesori de ginecologie de renume mondial.

Personalul nostru va poate ghida pentru a face cea mai potrivita alegere pentru profesia dvs cat si pentru pacientele dvs!

Alegeti perfectiunea oferita de Gyn Pro Laser !

Sediu social: Timisoara, str Victor Babes nr 27
Tel contact:
Sales Director: Mihaela Florea : 0756104115
Email: office @ gynprolaser.ro
Mihaelaflorea.personal@yahoo.com

www.gynprolaser.ro
www.fotona.com